10551724_10204798402068749_6746897268648513459_o

ELS CATALANS FAN SORTIR FUM DE LES CORDES (General Anzeiger Bonn)

“Reproduïr una peça amb 4 instruments que de fet està composta per a una orquestra sencera és –com a mínim– una empresa arriscada. Especialment quan en el compositor es tracta d’algú com Antonio Vivaldi, un dels compositors més grans del seu temps. Si a més a més s´intenta donar-li una teràpia total de cèl • lules vives a l´obra, és massa temerari?

No pas pels Amants de Lulú, perquè pel primer concert del semestre de ´Folk im Feuerschlösschen´ el quartet de Catalunya no només havia convidat a un concert de folk fogós, sinó a un casament amorós i apassionat entre clàssic i modern.

I ja se sap que el que es necessita per una festa de casament és sobre tot una cosa: bon humor, d’això en duien els ´Amants de Lulú´ amb escreix en el seu equipatge, el grup va declarar la guerra a l’ avorriment amb tots els mitjans possibles.

Ho va fer essencialment amb una tria musical de primera classe, amb un viatge per tot Europa com va descriure el grup adequadament. Des de els altiplans d´Escòcia, fins al sol amarrat de la Provença, de les zones rurals de la Europa de l’ Est fins a la pròpia pàtria catalana . El repertori de Pep Massana i Ulrike Kaese (violins), Adrià Bonjoch (guitarra) i Pep Coca (contrabaix) seduïa per la seva diversitat cultural, amplitud històrica i un espectre sonor de molts colors.

D´aquesta manera interpretaven entre altres un poema de la Macedònia medieval així com una cançó de beure del renaixement francès, i de sobte es sentien sons del rock, reels i jigs per després delir amb un sentimentalisme

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s